Top
Betalen & Verzenden

Betaalmethoden

 

Wilt u meerdere artikelen bij verschillende van onze andere webshops bestellen, u betaalt slechts éénmalig de hoogste verzendkosten. Correctie hiervan vindt achteraf plaats.


IDEAL - BANKCONTACT - MISTER CASH

De snelste en makkelijkste manier om uw bestelling te betalen is via Ideal. U betaalt direct tijdens het bestelproces. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. De betaling is direct bij ons binnen. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

BANKCONTACT

Met Bankcontact kunt u als Belgische klant uw aankoop betalen door middel van internetbankieren met uw eigen bank. Bankcontact is eenvoudig en veilig, u rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.


PAYPAL

Met PayPal betaal met je e-mailadres. Een PayPal-rekening kun je gebruiken als je digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar je jouw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. Je hoeft niet langer je creditcardgegevens te onthouden of naar je random reader te zoeken. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van Paypal kun je meer informatie vinden.AFTERPAY

AfterPay voert voor Douchewand-Discounter.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.
 

Bankgegevens

Bank: ABNA 587 3783 52(t.n.v. woon-discounter.nl)

IBAN: NL80 ABNA 0587 3783 52
BIC: 
ABNANL2A

KvK: 20168831

BTW: 822118427B01


Verzendkosten

U betaalt slechts eenmalig de verzendkosten wanneer u meer dan één product bestelt.

Nederland

Douchewanden - 25,00 euro


Accessoires + douchesets - 7,50 euro

Waddeneilanden
Douchewanden - 75,00 euro

Accessoires + douchesets - 45,00


België
Douchewanden - 35,00 euro

Accessoires + douchesets - 15,00 euro

LEVERING

Een extern transportbedrijf verzorgt de levering van onze producten. Zij levert al enkele jaren al onze producten door heel Nederland en België. Het transportbedrijf rijdt met ruim 30 kleine vrachtwagens en bestelbussen. De levering wordt gedaan tot aan de eerste deur. De transportdienst levert op werkdagen en zaterdagen. De optie zaterdag kunt u kiezen tijdens het bestelproces en is sinds kort zonder extra toeslag!

AFHALEN

U kunt alle producten ook afhalen bij onze showroom/magazijn. U betaalt dan uiteraard geen verzendkosten. Het is mogelijk van tevoren een afspraak te maken om producten te bezichtigen of af te halen. Zo voorkomt u dat het product misschien is uitverkocht.

PRODUCTEN RUILEN, RETOURNEREN EN SCHADE


Wanneer u niet tevreden bent met onze producten en u wilt iets ruilen, retourneren of u heeft schade aan de geleverde producten dan kunt u onze serviceprocedure volgen.

Heeft u nog vragen, bel gerust! 076-5493905.