Top
Betalen & Verzenden

Betaalmethoden

 

Wilt u meerdere artikelen bij verschillende van onze andere webshops bestellen, u betaalt slechts éénmalig de hoogste verzendkosten. Correctie hiervan vindt achteraf plaats.


Rekening


U ontvangt de factuur van uw bestelling als bijlage in een e-mail.
De factuur kunt u via telebankieren of internetbankieren voldoen.
U betaalt pas als u de bestelling heeft ontvangen.


Bij bestellingen boven de 500,00 euro vragen wij een aanbetaling van 50,00 euro. Is uw bestelling hoger dan 1000,00 euro, dan vragen wij een aanbetaling van 20 % van het totaalbedrag van uw bestelling.

 

IDEAL - BANKCONTACT - MISTER CASH

De snelste en makkelijkste manier om uw bestelling te betalen is via Ideal. U betaalt direct tijdens het bestelproces. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. De betaling is direct bij ons binnen. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
 

Bankgegevens

Bank: ING 6492571(t.n.v. woon-discounter.nl)

IBAN: NL08INGB0006492571
BIC: INGBNL2A

KvK: 20168831

BTW: 822118427B01


Verzendkosten

U betaalt slechts eenmalig de verzendkosten wanneer u meer dan één product bestelt.

Nederland

Douchewanden - 25,00 euro


Accessoires + douchesets - 7,50 euro

Waddeneilanden
Douchewanden - 75,00 euro

Accessoires + douchesets - 45,00


België
Douchewanden - 35,00 euro

Accessoires + douchesets - 15,00 euro

LEVERING

Een extern transportbedrijf verzorgt de levering van onze producten. Zij levert al enkele jaren al onze producten door heel Nederland en België. Het transportbedrijf rijdt met ruim 30 kleine vrachtwagens en bestelbussen. De levering wordt gedaan tot aan de eerste deur. De transportdienst levert alleen op werkdagen. 

AFHALEN

U kunt alle producten ook afhalen bij onze showroom/magazijn. U betaalt dan uiteraard geen verzendkosten. Het is mogelijk van tevoren een afspraak te maken om producten te bezichtigen of af te halen. Zo voorkomt u dat het product misschien is uitverkocht.

PRODUCTEN RUILEN, RETOURNEREN EN SCHADE


Wanneer u niet tevreden bent met onze producten en u wilt iets ruilen, retourneren of u heeft schade aan de geleverde producten dan kunt u onze serviceprocedure volgen.

Heeft u nog vragen, bel gerust! 076-5493905.